Παραλία Πίσω Κρυονέρι

Περιγραφή:

Η αμμουδιά του Πίσω Κρυονερίου, είναι κοντά στην κεντρική αμμουδιά τής Πάργας, του Κρυονερίου. Είναι μια μικρή και ήσυχη αμμουδιά, σχεδόν καθ όλη την καλοκαιρινή περίοδο. Το μεγαλύτερο τμήμα της αποτελείτε απο βότσαλα και απο λίγο άμμο.

Βρίσκεται ακριβώς πίσω απο τον λόφο του Αγίου Αθανασίου (στην κορυφή, υπάρχει και το ομώνυμο εκκλησάκι) και είναι μια πολύ γραφική αμμουδιά. Τα βράχια και το πράσινο που συνυπάρχουν δίνουν στο Πίσω Κρυονέρι μια άγρια και επιβλητική ομορφιά.

Πώς μπορεί να πάει κανείς:

Για  τούς επισκέπτες που μένουν στην Πάργα σε λίγα λεπτά με τα πόδια .Για αυτούς που μένουν στην γύρω περιοχή με το αυτοκίνητο τους η με μηχανακι η και ακόμη και με ποδήλατο.

Επίσης για αυτούς που μένουν στην περιοχή του Βάλτου με βαρκάκι η ακόμη και με ποδήλατο θαλάσσης.

Αναγκαία εφόδια:

Είναι μια  καλά οργανωμένη παραλία και όλα μπορείτε να τα βρείτε στην αμμουδιά η σε διπλανά εστιατόρια ,καφετερίες και  στα μίνι μάρκετ.

Αξίζει να δείτε:

 Το νησάκι τής Πανάγιας, που βρίσκεται σε απόσταση μόλις λίγων λεπτών ,αν νοικιάσετε ένα  ποδήλατο θαλάσσης, καθώς και τις πολύ μικρές και απόμερες αμμουδίτσες τής περιοχής που είναι κρυμμένες πίσω από τα άγρια βράχια. Επίσης μπορείτε να κάνετε μια στάση για βουτιά μπροστά από τούς επιβλητικούς βράχους ,Σκορδάς και Κρεμμυδάς.

Comments are closed.