Παραλία Κρυονέρι

Περιγραφή:

Η αμμουδιά του Κρυονερίου, είναι η κεντρική αμμουδιά τής Πάργας και βρίσκεται μέσα στην Πάργα και μόλις λίγα μέτρα μακριά απο το κέντρο και την προβλήτα τής Πάργας και είναι μια μικρή, καθαρή, αμμουδιά με άμμο και με βότσαλα. Η αμμουδιά βρίσκεται κάτω απο τον κεντρικό δρόμο της Πάργας , πάνω στον οποίο υπάρχουν τα μαγαζιά τής Πάργας καθώς και τα εστιατορια, ταβέρνες, καφετερίες,  μπαρ, μαγαζάκια με αναμνηστικά καθώς και άλλα είδους μαγαζιά. Μόλις ο επισκέπτης μπει στην Πάργα και αντικρίσει όλα τα παραπάνω, του δίνεται η εντύπωση ότι βρίσκεται σε κάποιο νησί. Αυτό που βλέπει κάποιος απο την αμμουδιά του Κρυονερίου, είναι το πανέμορφο και γραφικό νησάκι τής Πανάγιας, λίγα μόλις μέτρα μακριά απο την αμμουδιά ,που κάποιος μπορεί να το επισκεφτεί  ακόμη και κολυμπώντας.

Το μεγαλύτερο πλεονέκτημα , για την αμμουδιά του Κρυονερίου είναι ,ότι βρίσκεται μόλις λίγα μετρά  μακριά απο το κέντρο τής Πάργας και κάποιος μπορεί εύκολα να την επισκεφτεί για να κάνει το μπάνιο του.

Πώς μπορεί να πάει κανείς:

Ο  πιο γρήγορος και εύκολος τρόπος είναι με τα πόδια .Επισης μπορεί και με βαρκάκι απο την αμμουδιά του Βάλτου καθώς και με το αυτοκίνητο του η το μηχανακι του η και ακόμα με το ποδήλατο του.  

Αναγκαία εφόδια:

Είναι πλήρως οργανωμένη αμμουδιά και καθώς το κέντρο τής Πάργας είναι μόλις 50 μέτρα μακριά ,υπάρχουν τα παντα.

Αξίζει να δείτε:

Το πανέμορφο νησάκι τής Παναγίας.

 Μπορεί κανείς κάλλιστα να πάει στο νησάκι τής Παναγίας με μπάνιο σε λίγα μόλις λεπτά ,καθώς επίσης και αν νοικιάσει ένα ποδήλατο θαλάσσης, μπορεί να δει και τα γύρω εκκλησάκια (Άγιος  Αθανάσιος) και τις μικρές  πανέμορφες και ερημικές παραλίες και μπορεί ακόμη να πάει στην μεγάλη και όμορφη παραλία του Βάλτου που βρίσκεται από την άλλη πλευρά τής Πάργας και κάτω από το Ενετικό κάστρο.

Comments are closed.